rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyesül a Nagybánya központú és Történelmi Máramaros RMDSZ Nőszervezet

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ Nőszervezetének országos elnöksége április 20-án, 18 órától, megszervezi a Nagybányai és Történelmi Máramarosi RMDSZ Nőszervezet elnökségének egyesítő alakuló ülését Nagybányán, a Diafan hotel vendéglőjében (Régi főtér 14).


A tisztújítás alkalmával sor kerül az RMDSZ Máramarosi Nőszervezet új vezetőségének megválasztására: 1 elnöki és 1 alelnöki tisztség megpályázására van lehetőség.

A jelöléseket 2023. április 16. délután 16 óráig lehet benyújtani, a nok@rmdsz.ro címre elküldve a jelölt kitöltött önéletrajzi adatlapját (mellékelve), a megpályázott tisztség megjelölésével (elnök/alelnök), valamint a jelölt tagság megerősítési/beiratkozási nyilatkozatát (mellékelve).

A jelöléshez szükséges dokumentumok a linken találhatóak

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek