rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elhalasztották a koalíciós ülést – Szerdán születhet döntés a választások megszervezéséről

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Elhalasztották a vasárnapi koalíciós ülést, amelyen a választások összevonásáról tárgyaltak volna a pártok vezetői. A G4 Media forrásai szerint az egyeztetések szerdán folytatódnak.


A Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Szociáldemokrata Párt (PSD) még mindig nem jutott döntésre az európai parlamenti és a helyhatósági választások összevonásáról, pedig a két párt vezetői az elmúlt héten többször is találkoztak.

Mint írtuk, eljárási szempontból a kormánynak március elején kell határozatot hoznia a választások megszervezéséről. Első alkalommal a június 9-én, az európai parlamenti választások alkalmával várják az urnákhoz a polgárokat. 

Ha esetleg ezt összevonnák a helyhatósági választásokkal, a kormánynak külön határozatot kell kiadnia, amely június 9-re időzíti az önkormányzati választásokat. A dokumentum kiállításának határideje április eleje.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek