rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kerekasztal beszélgetések testről-lélekről

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bizonyára mindannyiunkban felmerült már a kérdés, hogy vajon a bibliát szó szerint kell értelmeznünk? Ha igen, minden egyes részét.


A kereszténység szent könyvének szakszerű tanulmányozásába és értelmezésébe nyújt betekintést a Szentháromság-plébánia által felnőttek számára szervezett katekézis-sorozat hetedik találkozóján, 2024. április 24-én, szerdán, 20.00 órakor, a nagybányai esperesség OAZIS Philia rendezvénytermében (Veresvíz u., 10. sz., Nagybánya) dr. Kovács Ferenc Zsolt, a nagyváradi Szent László templom plébánosa.

A felnőtteknek szánt katekézist havi rendszerességgel szervezzük meg, szakemberek bevonásával, akik hitbeli és lélektani tapasztalatukat kerekasztal beszélgetés formájában osztják meg és vitatják meg az érdeklődőkkel.

A részvétel ingyenes, adományokat elfogadunk.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek