rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Máramarosba érkezik Winkler Gyula európai parlamenti képviselő

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Május 7-8-án Máramarosba látogat Winkler Gyula EP-képviselő. Körútja során több települést is meglátogat, ahol a helyi emberekkel, vállalkozókkal, nyugdíjasokkal beszélget a június 9-i európai parlamenti választásokról, annak fontosságáról és tétjéről.


Május 7-én, kedden, Koltón, 10 órakor, a Teleki-kastélyba várja egy beszélgetésre a koltóiakat. Felsőbányán 12.30-kor meglátogatja a főtéri munkálatokat és az EU-s forrásokból felújítás előtt álló Nagyboldogasszony templomot. Nagybányán 18 órakor köszöntőt mond a Semmelweis film vetítése előtt a városi színházban. 

Május 8-án, szerdán, Hosszúmezőn, Winkler Gyula 11 órakor nyugdíjasokkal találkozik a polgármesteri hivatal tanácstermében. Máramarosszigeten 17 órakor beszédet mond a máramarosszigeti és a megyei jelöltek bemutatóján a római katolikus plébánia közösségi termében (az új óvoda 2. emeletén).

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek