Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Mesés játszóház a Iorgában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Július első hetében, júl.1-5.között, megszervezésre került a "Mesés játszóház" tábor, azaz a Játéktábor, melynek a Nicolae Iorga Általános Iskola adott otthont, amit az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatott.


A tábor résztvevői a szeptembertől iskolát kezdő, jövendő előkészítő osztályos gyermekek voltak.

A tábor célja az volt, hogy a különböző óvodákból érkező gyerekek még az iskolakezdés előtt megismerjék egymást és a tanító nénijüket, hogy szeptemberben már vidám csapatként indulhassanak felfedező útra az iskola labirintusában.

Bizton lehet állítani, hogy a cél megvalósult, mivel a hét végére már egy összekovácsolódott és szeretetteljes közösség alakult ki, mely biztonságot ad a jövőre nézve a gyerekeknek s szüleiknek egyaránt, s azt sugallja, hogy szeptembertől a játékos kaland már nem idegen, hanem ismerős helyen folytatódik.

Mint ahogy a tábor neve (Játéktábor) is jelzi, rengeteg játszással, meseolvasással, kézműveskedéssel telt el az idő, amivel a vidámság és a kacagás garantált volt mindenki számára, s a támogatóinknak és a gyermekek szüleinek köszönhetően sikerült egy pancsolós uszodai nappal is vátozatosabbá tenni a tervezett programot.

A gyermekek a vidám tevékenységeket, a sok-sok játékot, a jókedvet, az iskola tanítónői csapatának köszönhetik.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek