ET
2024. október 22., kedd Előd napja
árfolyam:
1 euro = 4.9722 RON
1 dollár = 0.0476 RON
100 forint = 1.2376 RON

Mesés játszóház a Iorgában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Július első hetében, júl.1-5.között, megszervezésre került a "Mesés játszóház" tábor, azaz a Játéktábor, melynek a Nicolae Iorga Általános Iskola adott otthont, amit az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatott.


A tábor résztvevői a szeptembertől iskolát kezdő, jövendő előkészítő osztályos gyermekek voltak.

A tábor célja az volt, hogy a különböző óvodákból érkező gyerekek még az iskolakezdés előtt megismerjék egymást és a tanító nénijüket, hogy szeptemberben már vidám csapatként indulhassanak felfedező útra az iskola labirintusában.

Bizton lehet állítani, hogy a cél megvalósult, mivel a hét végére már egy összekovácsolódott és szeretetteljes közösség alakult ki, mely biztonságot ad a jövőre nézve a gyerekeknek s szüleiknek egyaránt, s azt sugallja, hogy szeptembertől a játékos kaland már nem idegen, hanem ismerős helyen folytatódik.

Mint ahogy a tábor neve (Játéktábor) is jelzi, rengeteg játszással, meseolvasással, kézműveskedéssel telt el az idő, amivel a vidámság és a kacagás garantált volt mindenki számára, s a támogatóinknak és a gyermekek szüleinek köszönhetően sikerült egy pancsolós uszodai nappal is vátozatosabbá tenni a tervezett programot.

A gyermekek a vidám tevékenységeket, a sok-sok játékot, a jókedvet, az iskola tanítónői csapatának köszönhetik.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Gyors és kényelmes kölcsönök Kérjen kölcsönt 500 000 és 300 000 000 ft között, 1 és 30 év közötti idotartamra. Minden (...)

biztonságos gyorshitel ajánlat A leggyorsabb hiteleket kínáljuk. Jelentkezni 200 000 ft-tól 500 000 000 ft-ig lehet. A (...)

biztonságos gyorshitel ajánlat A leggyorsabb hiteleket kínáljuk. Jelentkezni 200 000 ft-tól 500 000 000 ft-ig lehet. A (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
ET
rmdsz
banyavidek