rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Rendhagyó helytörténeti óra és könyvbemutató Felsőbányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Civil szervezeti és magánrendezvényre hívják a Felsőbányát tisztelő és szerető lakosságot, és minden érdeklődést tanúsító helybeli, vagy más helységben lakókat.


RENDHAGYÓ HELYTÖRTÉNELEM ÓRÁT tartanak minden jelenlevő számára, iskolásoknak, a fiatalságnak és a résztvevő felnőtteknek, akik megtisztelik jelenlétükkel a rendezvényt, Felsőbányán a Kultúrházban 2024. május 29-én szerdán, este 19 órától.

A történelem óra keretében kerül bemutatásra Hitter Ferenc – HÉT ÉVSZÁZAD A BÁNYAHEGY OLTALMÁBNAN címú könyve, amit Vajda Pelládi Irénke tanárnő és a szerző mutatnak be. A könyv megjelenését különleges érdeklődés kísérte.


Hasonló esemény eddig nem volt városunkban és nagyon fontosnak tartjuk a helytörténet, saját hagyományaink, őseink élete és mai sorsunk bemutatását, ismertetését.


Arendezvényhez hozzájárulnak a tanügyben dolgozó tanárok, a diákok és az RMDSZ vezetői.


Szeretettel várnak mindenkit, aki számára fontos szülő- vagy lakóvárosa, akik továbbra is érdeklődnek olyan információk iránt, amit nem minden alkalommal lehet megismerni, tudni, vagy megbeszélni.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek