no
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ: együtt fejlesztjük Magyarlápost és Domokost

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bevezetik a gázt a domokosi kultúrotthonba, bővítik a gázhálózatot a településen, az Anghel Saligny programból pedig utakat újítunk fel – ez az RMDSZ kormányzati munkájának eredménye.


„Magyarláposon bölcsőde épül annak a bölcsődeépítési programnak köszönhetően, amelyet az RMDSZ kezdeményezett és indított el, amíg kormányon volt. A családalapítás feltételeit itthon, helyben kell megteremteni, ehhez nyújtunk segítséget ezzel az új, 40 férőhelyes bölcsődével. A másik támogatás a fiatal családosoknak az ANL-s lakások Magyarláposon, folyamatban van továbbiak építése” – magyarázta Páll Albert önkormányzati képviselő.

A helyi tanácsos elmondta: uniós forrásból bővítik a szennyvízhálózatot Domokoson. Ezzel a beruházással élhetőbbé teszik Domokost. Emellett elektromos buszokat vásárolt az önkormányzat, amelyek Domokosra is járnak. Modernizálják a közvilágítást a városban és a környező falvakban.

Az elmúlt években közel 20 ezer lejjel támogattuk a magyarláposi református egyházközséget a városi költségvetési forrásból. 10 ezer lejjel a domokosi református egyházközséget támogattuk.

Páll Albert elmondta: jó hír, hogy Magyarláposon fiatalok számára kulturális szórakoztató épület épül, köztük egy bowling pálya is.

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek