GaGa
2024. július 15., hétfő Henrik napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

RMDSZ: együtt fejlesztjük Magyarlápost és Domokost

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bevezetik a gázt a domokosi kultúrotthonba, bővítik a gázhálózatot a településen, az Anghel Saligny programból pedig utakat újítunk fel – ez az RMDSZ kormányzati munkájának eredménye.


„Magyarláposon bölcsőde épül annak a bölcsődeépítési programnak köszönhetően, amelyet az RMDSZ kezdeményezett és indított el, amíg kormányon volt. A családalapítás feltételeit itthon, helyben kell megteremteni, ehhez nyújtunk segítséget ezzel az új, 40 férőhelyes bölcsődével. A másik támogatás a fiatal családosoknak az ANL-s lakások Magyarláposon, folyamatban van továbbiak építése” – magyarázta Páll Albert önkormányzati képviselő.

A helyi tanácsos elmondta: uniós forrásból bővítik a szennyvízhálózatot Domokoson. Ezzel a beruházással élhetőbbé teszik Domokost. Emellett elektromos buszokat vásárolt az önkormányzat, amelyek Domokosra is járnak. Modernizálják a közvilágítást a városban és a környező falvakban.

Az elmúlt években közel 20 ezer lejjel támogattuk a magyarláposi református egyházközséget a városi költségvetési forrásból. 10 ezer lejjel a domokosi református egyházközséget támogattuk.

Páll Albert elmondta: jó hír, hogy Magyarláposon fiatalok számára kulturális szórakoztató épület épül, köztük egy bowling pálya is.

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

speciális hitel ajánlat 3%-os kamattal nyújtok kölcsönt és 300 000 ft-tól 50 000 000,00 ft-ig kínálok kölcsönt. (...)

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek