k rmdsz
2024. április 30., kedd Katalin, Kitti napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ: folytatjuk a munkát Koltó-Katalinért

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az elmúlt évek alatt felújítottuk a kultúrotthont Katalinban, utakat javítottunk, aszfaltoztunk.


 

„Európai uniós forrásból korszerűsítjük a csatornarendszert Koltón. Meg kell teremtenünk helyben azokat a feltételeket, szolgáltatásokat, amivel a települést jobbá, élhetőbbé tesszük. Uniós forrásból integrációs központot építünk a romáknak, hátrányos helyzetűeknek. Orvosi ellátást, gyermekeknek nevelői felügyeletet biztosítunk benne” – fogalmazott Csendes Lajos polgármester.

„Az évek során sikerült utakat is javítanunk, aszfaltoznunk, európai uniós forrásból tömegközlekedésre szánt zöld, környezetbarát mikrobuszt vásárolunk, és két töltőállomást telepítünk” – mondta Sebők Zoltán alpolgármester.

Koltón az önkormányzat is hozzájárul a Petőfi-kultusz éltetéséhez Koltón, ezért minden évben a község költségvetéséből támogatják a hagyományos Petőfi-ünnepséget.

A község elöljárói elmondták: a június 9-i választás tétje az, hogy legyen hangunk Európában és erőnk Erdélyben. Ezért az RMDSZ-nek folytatnia kell a munkát, olyanokra kell bízni a község vezetését, akiknek fontos Koltó és Katalin gyarapodása és fejlődése.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek