GaGa
2024. július 27., szombat Olga napja
árfolyam:
1 euro = 4.9700 RON
1 dollár = 349.3503 RON
100 forint = 0.0547 RON

RMDSZ: Magyarberkesz velünk is fejlődik

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Magyarberkeszen az elmúlt négy évben utakat javítottunk, mezei utat építettünk Magyarberkesz és a szomszédos falvak között, kormányzati forrásból a szennyvízhálózatot is bővítjük.


„Az önkormányzat megoldotta a szemétszállítást, szelektíven gyűjtik a hulladékot a településen, ezáltal tisztább környezetet teremtettünk az ott élőknek. A kultúrotthon belsejét is felújítottuk, hogy jobb körülmények között tarthassuk közösségi rendezvényeinket. Következik a külső tatarozás, tetőszerkezet javítás, amit európai uniós forrásból fogunk megvalósítani” – fogalmazott Ladányi Erika önkormányzati képviselő.

A község egyetlen RMDSZ-es tanácsosa jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ravatalozót építsenek Magyarberkeszen, amelyet minden felekezet használhat majd. Elmondta: az önkormányzat a református egyházat is támogatta, hozzájárultak a gyülekezeti ház felújításához. Sikerült kiharcolnunk, hogy a magyarberkeszi születésű Kászonyi Edgár építészről, a nagybányai festőiskola tagjáról utcát neveztünk el.

Magyarberkeszen nagy népszerűségnek örvend a szüreti bál és a berkeszi piknik. Ezeket a közösségi kezdeményezéseinket is támogatta az önkormányzat.

Testvértelepülési kapcsolatot létesítettünk a magyarországi Tiszatenyővel, a szerződést májusban írjuk alá.

 

Építjük és megvédjük közösségeinket!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Súgó mindenkinek Helló A KREDIT INVEST egy pénzügyi szervezet, amelynek székhelye Brüsszel, Belgium és (...)

Felejtsd el a gondjaidat, megcsináljuk! Helló A KREDIT INVEST egy pénzügyi szervezet, amelynek székhelye Brüsszel, Belgium és (...)

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek