rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Szenes Iván emlékest

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

,,Bár megfordultunk már sokfelé Erdélyben, elmondhatjuk, hogy Nagybányára HAZA JÖVÜNK. Köszönhető ez az itteni közönség szeretetének, a szíves vendéglátásnak és a rengeteg tapsnak...


 

... mint tudják, voltunk már Nagybányán operett és magyar nóta műsorral. Ezúttal viszont teljesen más lesz.

Elhangzanak Szenes Iván legismertebb slágerei, melyeket reméljük, velünk együtt énekelnek majd. Hiszen ki ne ismerné a Nemcsak a húszéveseké a világ, Isten veled édes Piroskám, Kislány a zongoránál, Kicsi gyere velem rózsát szedni... és a többi slágert.

Jövünk, Nagybánya!

Találkozunk Önökkel NOVEMBER 27-én 18 órától a Városi Színházban!”

Sztárvendégek Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba népszerű művészházaspár.

Jegyek csak elővételben a Partner Galériában (V. Lucaciu u. 13.) hétfőtől csütörtökig, 12-15 óra között. Foglalások és információk a 0770-589840 telefonszámon Oravecz Gyöngyinél, WhatsAppon 0787-610200

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek