no
2024. április 27., szombat Zita napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tisztelt koltó-katalini lakos!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 9-én, az európai parlamenti választásokkal egy napon lesznek a helyhatósági választások is. Ezen a napon az Önök közössége is polgármestert és helyi önkormányzati képviselőket választ.


Nagy kihívás előtt állunk és állnak, hiszen településükön biztosítani kell továbbra is a magyar többséget, sőt, meg kell azt erősíteni.

Koltó-Katalinban lassan, lépésről lépésre tartunk az egység felé, de még sokat kell dolgoznunk ezért. Az a feladatunk, hogy ne a régi sérelmeket nézzük, hanem azt, hogy most egységesen, egy táborban sikerre vigyük a helyi magyar érdekeket és megerősödve álljunk neki a további építkezéshez. Ebben mi, a megyei RMDSZ szervezet továbbra is nagy szerepet akarunk vállalni, nagy szerepet kell vállalnunk.

Nemsokára az RMDSZ meghirdeti a jelentkezést az önkormányzati jelölések (polgármester, önkormányzati képviselők) benyújtására. Átláthatóan fogjuk meghirdetni a széles körű, demokratikus előválasztást, ahol mindenki rangsorolhatja majd a jelölteket. Ennek a lebonyolítását, mi, a megyei szervezet biztosítjuk. A cél az, hogy olyan jelöltjeink legyenek a végső listán, akiket sokan támogatnak, akik hitelesek, akik a közösségért munkát akarnak vállalni.

Aki pedig nem kerül befutó helyre a listán, arra kérjük, maradjon a csapatban, ne legyen több elkalandozás, ne keressenek más megosztó lehetőségeket, ezeknek az ideje lejárt. Az egységes tábor, az RMDSZ-ben, a magyar érdekképviseletben való gondolkodás, a magyar egység a garanciája Koltó- Katalinnak, annak érdekében, hogy szeretett településünk megmaradjon magyarnak. Nem engedhetjük meg magunknak a jelenlegi helyzetben, hogy többfelé szóródjanak a magyar szavazatok, mint 2020-ban, amikor 500 magyar szavazat veszett el.

Kérem figyeljék hirdetéseinket, kövessék be közösségi oldalainkat. A nagy zajban szükség van a józan és hiteles hangokra, és ezek vagyunk, leszünk mi, az RMDSZ! Építjük és megvédjük közösségeinket!

Nagybánya, 2024. február 28. 

Tisztelettel, Pintér Zsolt

az RMDSZ Máramaros megyei elnöke

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek