rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Willy Russell: Shirley Valentine – komédia két részben

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nagybányai bábszínházban 2023. június 28., 19 óra


Címszerepben: Vándor Éva (Jászai Mari-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja). Rendezte: Cserje Zsuzsa.

Jegyek a Partner Galériában (V. Lucaciu/Felsőbányai utca 13. szám), 12-15 óra között. Foglalások és információk a 0770-589840-es telefonszámon Oravecz Gyöngyinél, WatsAppon 0787-610200.

Sült krumpli, tükörtojás! Ez lesz ma vacsorára! Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. De talán mégse zárult be végleg minden kapu... Ki tudná megmondani, a világ bármely táján hány hasonló, középkorú asszony ismer magára Shirley sorsában? Hányan és hányszor gondoltak arra, hogy ki kellene lépni a háztartás és a házasság monotóniájából, a megunt háziasszonyi és családanyai szerepből és elmenni messzire? Mindent otthagyni és új életet kezdeni. Megkeresni régi énünket és mai igazibb önmagunkat.

Az utánozhatatlan bájjal átszőtt, mindennapi áthallásos, méltán világsikert aratott, kultikus amerikai film színpadi adaptációja, a darabot kimondva-kimondatlanul amolyan jutalomjátékként megélő Vándor Éva felejthetetlenül sokszínű, édesbús tolmácsolásában.

Túl a 100. előadáson!

(ujszo.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek