rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Erdélyi turnén a Kistehén zenekar

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Erdélyi turnéra indul a magyarországi Kistehén zenekar – első állomásuk Nagyvárad, ahol kedden 20 órától koncerteznek a Moszkva Kávézóban.


A turné során az underfround pop rock együttes március 5-én Kolozsváron a The Shelterben, 6-án Marosvásárhelyen a Jazz and Bluesban, 7-én Székelyudvarhelyen a G Caféban, 8-án pedig Sepsiszentgyörgyön a Gábor áron tér 14. szám alatt lép fel. A zenekar 2002-ben a Sziget fesztivál dalával debütált, az azóta eltelt 10 évben sok változáson és átalakuláson ment át.

Öt lemezük jelent meg, az Elviszlek magammal című legutóbbin Erdős Virág és Grecsó Krisztián verseit is feldolgozták. Egyre mélyebb és tartalmasabb irányvonalat követve, mégis már-már a hanyagság határán táncoló lazasággal, Kollár Klemencz László utánozhatatlan, egyedi előadásmódjában szólal meg a Kistehén.

A zenekar sokszínűségével a közönség különböző csoportjait és korosztályait is képes megszólítani, ami azonban változatlan, hogy provokatívak, megosztóak, kísérletezőek. A koncertjegyeket a helyszínen 15 lejért lehet megvásárolni.

(kronika.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek