k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Főtér Fesztivál 2016 nulladik napjának programja

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Amint már előrevetítettük, idén négynapos lesz a Nagybányai Magyar Napok, a Főtér Fesztivál. A nulladik nap célja az, hogy eseményeivel a Főtér Fesztivál, a nagybányai magyar közösség is hozzájáruljon Nagybánya kulturális fővárosi címének elnyeréséhez.


A nulladik nap (szeptember 15. Csütörtök) programja: 

 

17.30

Hajdú Tamás nagybányai fotóművész Nagybányai pillanatok című kiállításának megnyitója a Lendvay-ház galériájában. A kiállítás a Fesztivál egész ideje alatt látogatható.

18.15

A 85 éves Munkácsy-díjas Véső Ágoston festőművész Mai képeim című kiállításának megynyitója a Partner Galériában (Felsőbányai utca). A kiállítás a Fesztivál egész ideje alatt látogatható.

19.00

A Főtér Fesztivál 10 éve - 2006-2015. Plakát-, műsorfüzet- és polókiállítás a Fekete Sas (Millennium 1) fogadó nagytermében. Ünnepi fogadás, köszöntő beszédet mond Brendus Réka, a Magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának főosztályvezető-helyettese. A fogadáson zenél a Profcafe duó (jazz, swing és blues), a MAVÁSZ (Máramarosi Magyar Vállalkozók Egyesülete) meghívottja.

20.00

Fröccs est a Bay-ház (Log Out) belső udvarán. Marosán Csaba kolozsvári színművész Pajzán történetek címmel tart előadást (16 éven felülieknek). Szervező a nagybányai RMDSZ.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

A szervezők.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek