Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Súlyos közlekedési baleset Szatmár megyében: busz és furgon ütközött

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Autóbusszal ütközött egy haszonjármű kedd reggel a 19-es országúton, a Szatmár megyei Nagymadarászon.


A román rendőrség közlekedési tájékoztató központja (Infotrafic) szerint a haszonjármű vezetője és utasa a roncsok közé szorult. A Presasm.ro helyi portál úgy tudja, hogy őket a Szatmár Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltói szabadították ki az egyik futárcég furgonjából. 

A hosszú percekig tartó újraélesztés után az orvosi személyzetnek sikerült helyreállítani az eszméletlen sérült pulzusát. Ezután a szatmárnémeti kórház sürgősségi osztályára szállították. Az orvosi vizsgálatot követően a busz súlyos állapotban lévő sofőrjét és a busz négy másik utasát, akiknek enyhe agyrázkódása volt, szintén kórházba szállították. 

Az egyikük állapota nagyon súlyos, leállt a szíve és a légzése, de az orvosok még mindig keményen dolgoznak a megmentésén. Egy másik áldozat szintén nagyon súlyos állapotban van, négy másik személy pedig könnyebben sérült.

A helyi sajtó szerint a balesetet az okozhatta, hogy a furgon vezetője állítólag nem vette észre a megállóban álló buszt, és az ütközés rendkívül erős volt. A rendőrség vizsgálatot indított a baleset pontos körülményeinek megállapítására. A mentés idejére az érintett útszakaszon lezárták a forgalmat. (Forrás: Krónikaonline.ro → https://kronikaonline.ro/erdelyi-hirek/sulyos-kozlekedesi-baleset-szatmar-megyeben-busz-es-furgon-utkozott-a-mentes-meg-zajlik)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek