no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ösztöndíjjal támogatják a külföldi egyetemeken tanuló mesteriseket és doktoranduszokat

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A külföldi egyetemeken mesteri-, doktori, posztdoktori képzésen részt vevő hallgatók és kutatásban részt vevő diákok számára legkevesebb 1000 euró ösztöndíjat biztosítanak. „Az oktatás mindig a politikánk középpontjában állt, ezért most abban támogatjuk a magyar diákokat, hogy színvonalas külföldi egyetemeken tanulhassanak, majd kamatoztassák a tudásukat itthon” – írja közleményében az RMDSZ.


A jelentkezőket az oktatási minisztérium versenypályázat útján választja ki, és a tanulmányok ideje alatt részesülhetnek a támogatásban. Ösztöndíjra csak olyan hallgatók jelentkezhetnek, akik nappali szakon végzik tanulmányaikat.

Az ösztöndíj értéke minimum ezer euró, de az összeg országonként változhat.

A pénzt a tandíj fedezésére, a szállás, illetve étkezés költségeire, valamint évi egy repülőjegyre fordíthatják az ösztöndíjban részesülők.

(Forrás: maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek