GaGa
2024. július 17., szerda Endre, Elek napja
árfolyam:
1 euro = 4.9681 RON
1 dollár = 361.0678 RON
100 forint = 0.0544 RON

Rég várt bejelentés: a nyártól elindítja a Budapest–Brassó-járatot a Wizz Air

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 18-tól a Wizz Air új és régóta várt célállomást indít a brassói nemzetközi repülőtérről: Budapestet – jelentette be szerdai Facebook-bejegyzésében a Brassó–Vidombák Nemzetközi Repülőtér. A diszkont légitársaság ugyanakkor júniustól napi járatot indít Bukarest és Budapest között.


Mint írták, a járatok heti háromszor közlekednek majd Budapest (BUD) – Brassó (GHV) – Budapest (BUD) útvonalon, minden kedden, csütörtökön és szombaton, az alábbi menetrend szerint: felszállás Budapestről (BUD) helyi idő szerint 05:15-kor – leszállás Brassóban (GHV) helyi idő szerint 07:30-kor; felszállás Brassóból (GHV) helyi idő szerint 08:05-kor – leszállás Budapesten (BUD) helyi idő szerint 08:15-kor.

A Wizz Air a weboldalán már árusítja a jegyeket. A diszkont légitársaság szerdai közleménye szerint a jegyek 79 lejes kezdőáron beszerezhetők a wizzair.com weblapon vagy a vállalat mobilalkalmazásán keresztül.

A tájékoztatás szerint a Wizz Air június 17-étől napi járatot indít Bukarest és Budapest között is, amelyre 129 lejes kezdőáron lehet jegyet vásárolni.

A légitársaság közölte azt is, hogy április elsejétől Bukarest és Salzburg, június 20-tól pedig Bukarest és Lipcse között indít járatot. Mint ismeretes, London és Dortmund után a magyar főváros a harmadik célállomás, amelyet a magyar alapítású légitársaság a brassói reptéren működtet. Amióta a Wizz Air bejelentette, hogy járatokat indít a Cenk alatti városba, nagyon sokan várják, hogy Budapestre is lehessen repülni a vidombáki légikikötőből, amely a Hargita és Kovászna megyei lakosságot is kiszolgálja.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek