rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Több utórengése is volt hajnalig a hétfő esti Arad megyei földrengésnek

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Több utórengése is volt a Kolozsváron és Nagyváradon is érzékelhető, 20.46 órakor történt aradi epicentrumú földrengésnek, amelynek erősségét előbb 4,7-esre becsülték a szakemberek, majd 4,9-esre módosították.


Az első utórengés alig volt gyengébb, 22.55 órakor a Richter-skála szerint 4,3-as erősségű földrengés rázta meg a környéket, amely szintén érzékelhető volt a környező megyékben is. Ezt követően már csak gyengébb földmozgások történtek.

Az országos földfizikai intézet (INFP) tájékoztatása szerint reggelig még négy földrengés történt az aradi térségben 23.26 és 5.12 óra között, amelyek erőssége 2, 2,4, 2 és 2,7 volt a Richter-skála szerint. 1.31 órakor ugyanakkor 3,2-es erősségű földrengést jelentettek a Fogaras–Câmpulung térségből is. Május eleje óta eddig 30 földrengés következett be Romániában. Ezek erőssége 2 és 4,9 közötti volt. Az év eddigi legnagyobb romániai földrengése 5,7-es erősségű volt, és február 14-én következett be Gorj megyében, 6,3 kilométeres mélységben.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek