rmdsz header
2024. május 14., kedd Bonifác napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Főtér Fesztivál 2017 karkötő díjának és a FF Tulipán díj előközvetítéses sorsolása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeptember 20-án szerdán délután 5 órakor jelentkezik Facebook LIVE (élő) adásban a Főtér Fesztivál szervezői és kommunikációs csapata. Élő közvetítés keretén belül kisorsolásra kerünek a karkötő díjak és a FF Tulipán díjak, valamint a névre szóló pólók sorsjegyek.


A sorsolás szabályzata, menete: az élő adásban mindhárom díj esetén (díjanként három nyeremény lesz, nemcsak a főnyeremények – festmény és kerékpár) kihúznak egy nyertes számot és egy pótszámot. A nyertes számokat megjelentetik a nyomtatott és elektronikus nagybányai sajtóban. A nyertes számok a kihúzás időpontjától egészen hétfő, szeptember 25., déli 12 óráig érvényesek. Ha eddig az időpontig nincs jelentkező a nyertes számra, akkor hétfőn, szeptember 25-én délben 12:01 órakkor érvénybe lépnek a pótszámok, melyek szerdáig, szeptember 27-ig déli 12 óráig lesznek érvénybe.

Ha ebben az esetben sem keltek el a nyeremények és szükséges egy újabb és egyben utolsó sorsolást tartanak meg az idei fesztivál szervezői szeptember 27-én, szerdán délután 5 órakor, ugyancsak Facebook élő közvetítésben.

A közvetítés a Régi Főtéren, a fesztivál helyszínén, a nagyszínpad helyén lesz megtartva. Minden kedves érdeklödőt szerettel várnak a fesztivál szervezők az eseményre, aki teheti és ideje megengedi jöjjön el szerdán, szeptember 20-án 5 órakkor az élő közvetítés helyszínére.

A nyertesek a 0722-818723 telefonszámon, foterfesztival@nagybanya.ro e-mail címen, illetve személyesen a nagybányai RMDSZ székházban munkanapokon 9.00-től 15.30-ig jelentkezhetnek.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek