no
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Főtér Fesztivál 2017 sorsolás eredményei

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az időjárási viszonyok miatt vasárnap elmaradt Főtér Fesztivál 2017 karkötő díj, FF Tulipán pecsétek díj és a névre szóló pólók díjának sorsolására került sor szerdán, szeptember 20-án du. 5 órakor a Régi Főtéren, a nagyszínpad helyén, az egykori Szent István Szálló épülete előtt.


A sorsoláson kis létszámú résztvevői csapat is jelen volt, néhány díjat már helyben elvittek. A sorsolást a 2017-es szervezőcsapat élő közvetítésben tartotta meg a Főtér Fesztivál facebook oldalán, ahol visszanézhető a felvétel.

Az előre behírdetett szabályzat szerint kihúzták a nyertes számokat, ott ahol szükség volt pótszámot is húztak. A nyertes számok hétfőig, szeptember 25.-én déli 12.00 óráig érvényesek. Amennyiben a megadott időpontig nem jelentkeznek a nyertes számokkal érvénybe lépnek a pótszámok, ekkor a nyertes számok értéküket veszítik. A pótszámok szerda, szeptember 27 déli 12.00 óráig érvényesek. Szükszég esetén még egy és egyben utolsó sorsolásra kerül sor szeptember 27-én szerdán délután 6 órakor. 

Íme a nyertesek listája:

A névre szóló pólók nyertesei: harmadik díj 18-as sorsszelvénnyel Futó Erwin, második díj 15-ös szelvénnyel Balogh Noémi és a fődíj a 21-es sorsszámmal Bodor Barnus.

A FF Tulipán szelvények, programrészvételi pecsétek harmadik díjazottja Győrfi Rolland, második díj Várvédő Ágnes és a fődíj (kerékpár) Telegdi-Búzás Blanka, aki jelen volt a helyszínen és el is vitte a nyereményt.

A fesztivál karkötő nyertes számai: harmadik díj 360-as szelvény, melyre helyszínen jeletkezett Gyarmathy Timea, ezért pótszámot nem húztunk ebben a kategóriában, második díj nyertes száma a 18-as, a pótszám a második díjhoz 600-as. A karkötő díj főnyereménye, a Szántó Andreasz kép nyertes száma a 64-es, a pótszám az 53-as. A nyertes számok hétfő, szeptember 25-én 12:00-ig érvényesek, a pótdíjak hétfőn déltől lépnek érvénybe és szerda délig érvényesek.

Várjuk a jelentkezőket!

A sorsoláson kihúzott nyereményeket, illetve minden más verseny- és részvételi oklevelet és díjat az RMDSZ székházban munkanapokon 9.00 és 15.30 között vehetők át. A díjazottak teljes listája a fesztivál honlapon olvashatók. A karkötő sorsolás nyertes számainak tulajdonosai jelentkezhetnek a 0722/818723-as telefonszamon, a foterfesztival@nagybanya.ro e-mail címen vagy személyesen az RMDSZ székházban a megadott órarend szerint.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek