k rmdsz
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Két összeillő ember című előadást láthatja a Németh László-bérlet közönsége

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szatmárnémeti Harag György Társulat ezúton értesíti tisztelt nagybányai színházbérleteseit, hogy 2017. május 4-én, csütörtökön 18 órától a Városi Színház nagytermében az előzetesen meghirdetett Tévedések vígjátéka című előadás helyett színpadtechnikai okok miatt a Két összeillő ember című előadást láthatják.


Azok a kedves nézők, akik a Shakespeare-előadást szeretnék látni, helyfoglalási igényüket előzetesen jelezve a szatmári színház Horea utcai jegypénztárában (tel: 0261-712106), díjmentesen megtehetik a szatmárnémeti Északi Színház nagytermében 2017. május 10-én, 17 órától, vagy 2017. június 7-én 17 órától a fennmaradó helyek függvényében.

A szatmári társulat köszöni a nagybányai nézők megértését, és szeretettel várja az előadásain.

 

Két összeillő ember című zenés előadás ajánlója:

Domján Edit felejthetetlen tehetségű színésznő és Szécsi Pál énekes, dalszövegíró megismerkedése kétségtelenül két összeillő ember találkozása volt. Életigenlésük, vitalitásuk átjárja az egész darabot, amelyből végül kiderül: főhőseinknek rá kell jönniük, hogy két ekkora erejű pozitív töltés kioltja egymást, szerelmük tüzében emésztődnek fel.

 

 

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek