rmdsz header
2024. május 15., szerda Zsófia napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Szatmárnémeti Harag György Társulat elsõ bérletes elõadása: „Én és a kisöcsém”

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Szatmárnémeti Harag György Társulat elsõ bérletes elõadására február 13-án, pénteken, 18.00 órától kerül sor a Városi Színházban. Mûsoron: Eisemann Mihály - Szilágyi László: „Én és a kisöcsém”


Idén szilveszterkor az Eisemann Mihály és Szilágyi László szerzõpáros közkedvelt mûvét, az Én és a kisöcsémet mutatta be a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata. A „vidám társasutazás” igazi, önfeledt szórakozást ígér a család minden tagjának. A szatmári társulat, hagyományaihoz híven, idén is bemutatja vidám, év végi, zenés elõadását a nagybányai Városi Színház nagytermében. Az elõadásra 2015. február 13-án, pénteken, 18 órától kerül sor.

Az elõadás rendezõje Bessenyei István, a díszletet Fornvald Gréti m. v. tervezte, jelmezei Szabó Anna munkái. A produkció zenei vezetõje és a színészek zenei korrepetitora Manfrédi Annamária, dramaturgja Bessenyei Gedõ István, koreográfusként pedig Gabriela Tãnase dolgozott az elõadás létrehozásában. A rendezõ asszisztense Végh Balázs, az elõadás ügyelõje és súgója Varga Katalin.

A produkcióban élõzenei kísérettel szólalnak meg a magyar operett-irodalom legismertebb slágerei.  (A Harag György Társulat PR-irodája)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek