rmdsz header
2024. május 16., csütörtök Botond, Mózes napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

ANNOTEMPORE – Barangolások évszakokon át Nagybányán és környékén

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Megjelent az Electro Sistem védjegyű kiadványsorozat immár tizenötödik albuma.


 

Bemutató: december 7., csütörtök 13 óra – Petre Dulfu Megyei Könyvtár

 

„Az évszakok változása remek lehetőség arra, hogy elmerengjünk a természet és az élet körforgásán. Ha ugyanazt a helyet hetente vagy havonta újra és újra meglátogatjuk, hogy megörökítsük a változást akár írásban, akár fényképekkel vagy festővásznon, nagyon sokat tanulhatunk.” Jobban meg se fogalmazhatta volna Kath Stathers író-szerkesztő azokat a pillanatokat, melyeket átélünk, amikor fényképezőgéppel több alkalommal is bejárjuk Nagybányát és környékét, hogy megörökítsük az évszakok varázslatos változását. A fotózás ismét és ismét lehetőséget adott arra, hogy megörökítsük ezeket a változásokat. Jelen album fényképei emlékeztessenek arra, hogy az évszakok változnak, és mindig hoznak magukkal valami egyedit, különlegeset.

Felelős kiadó: BLASKÓ ISTVÁN, Electro Sistem. Fényképek és idézetek válogatása: DEÁK LÁSZLÓ. Könyvterv: PINTÉR ZSOLT, Pinter Visual. Angol, román javítás: GEORGE ENESCU. A kiadvány támogatója: ELECTRO SISTEM.

Az ajándéknak is kiválóan beillő, három nyelvű (román, angol, magyar), nagy formátumú, gyönyörű album a bemutató után megvásárolható a Bányavidéki Új Szó szerkesztőségében.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek