no
2024. május 04., szombat Mónika napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az MPP és az RMDSZ tüntetést szervez a Gyulafehérvári Kiáltvány tiszteletben tartásáért

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

November végén az MPP és az RMDSZ tüntetést szervez Sepsiszentgyörgyön a Gyulafehérvári Kiáltvány tiszteletben tartásáért, amelyre több tízezer magyart várnak – jelentette be Kulcsar Terza József, az MPP Kovászna megyei szervezetének elnöke sajtótájékoztatóján.


Kulcsár Terza József hangsúlyozta, hogy az MPP és az RMDSZ helyi vezetői konszenzusra jutottak e „nem politikai jellegű” tüntetés megszervezését illetően. „Nem politikai jellegű rendezvényt akarunk, az a fontos, hogy együtt közvetítsük üzenetünket a bukaresti hatalomnak: tartsa tiszteletben az 1918-as Gyulafehérvári Kiáltvány minden pontját. 
 

A mi érdekünk az, hogy ez az üzenet ne csupán Bukarestbe, hanem Brüsszelbe és Strasbourgba is jusson el” – mondta Kulcsár Terza. A megyei szervezet elnöke megemlítette, hogy a tüntetést, amelyre több tízezer magyart várnak Erdély minden részéből, november utolsó hétvégéjén szervezik meg.

erdély.ma / nyugatijelen.com / Mediafax

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek