rmdsz header
2024. május 17., péntek Paszkál napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Beiratkozás a Leőwey Klára Elméleti Líceum előkészítő osztályába

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A Leőwey Klára Elméleti Líceum (LKEL) szeretettel várja a Máramarossziget és környékéhez tartozó települések magyar ajkú gyermekeit, hogy beiratkozzanak kisiskolásként a 2016‒2017-es tanévbe.


A történelmi Máramaros egyetlen magyar iskolája a tökéletes közeg gyermeke számára, hogy elsajátítsa és továbbfejlessze magyar identitását, beleszokjon a hagyományokba valamint szokásokba, jól felkészült és kiváló pedagógiai adottságokkal felruházott tanítónők és pedagógusok mellett.

A LKEL kiváló pedagógiai szolgáltatásain túl saját étkezdével rendelkezik, ahol változatos napi menüt szolgálnak fel a tanulóknak (reggeli, ebéd).

A vidékről ingázó diákok számára ingyenes iskolabusz van biztosítva.

Az intézmény egyebek mellet kiváló eredményekkel büszkélkedik a helyi, megyei és országos versenyeken, ahol nemegyszer első helyet nyertek a csemeték. Játékos, interaktív módszerekkel anyanyelvén tanulhat gyermeke. Igény szerint délutáni (afterschool) programmal is szolgálnak.

Rendszerességgel, több iskolán belüli, illetve kívüli programmal biztosítják gyermeke harmonikus, sokoldalú fejlesztését. A tanítás barátságosan kialakított tantermekben folyik, saját sport- és informatikateremmel, ahol a gyermekek kiélhetik mozgásvágyukat illetve számítástechnikai tudásukat fejleszthetik. A tanító nénik hozzáértő módon, türelemmel és családias légkörrel közelednek a gyermekekhez, mindent megtéve a kicsik fejlődése és tanítása érdekében.

A magyar iskola továbbra sem jelent hátrányt, sőt mondhatni előnyére szolgál gyermekének, mivel bizalommal tudja majd használni anyanyelve mellett a román nyelvet is, melyet sikerrel sajátítanak el a diákok a tanítónők és később a romántanárnők segítségével.

Válassza a minőségi oktatást gyermeke számára anyanyelven! A LKEL-ban csemetéje megtanulja az etikát, az erkölcsöt, a barátkozás fortélyait mivel bátran és önbizalommal használhatja anyanyelvét. 

A LKEL március végén megszervezi a nyíltkapuk napját, a pontos dátumot és időpontot az iskola hirdetőtábláján, weboldalukon, illetve a médiában fogják közölni.

A beiratkozás február 29-én kezdődik. A kérvényeket e dátumtól kezdődően hétfőtől péntekig a 8‒20, illetve szombaton a 8‒13 órás intervallumban lehet letenni. A beiratkozást az iskola titkárságán található típusnyomtatvánnyal lehet kérvényezni. Az eddigi módszertantól eltér, hogy minden diák kötelező módon az előkészítő osztályba iratkozik. Minden olyan gyerek, aki 2016. augusztus 31-ig betölti a 6. életévét kötelező módon be kell iratkozzon az előkészítő osztályba. Azon gyerekek, akik szeptember 1.  és december 31. között töltik be a 6 évet, részt kell vegyenek egy pszichoszomatikus felmérésen, amely alapján elbírálják a gyerek iskolaérettségét, e tanúsítványt csatolni kell a beiratkozási kérvényhez.

Bővebb információkat az intézmény honlapján (www.leowey.ro) fognak közzétenni a beiratkozást megelőző periódusban, valamint érdeklődhetnek az iskola titkárságán és a következő elérhetőségeken:

Máramarossziget, 1989. December 22 utca, 2. szám, 

Tel/Fax: 0262 – 311085

e-mail: contact@leowey.ro

Dimand István 

(ehirmondo.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Grof Laszlo 2016.02.16 14:24:41
Kituno iskola kivaloan kepzett tanarokkal es nagyszeru diakokkal! Szemelyes tapasztalat alapjan irhatom, hiszen tobb alkalommal is tartottam eloadast az iskolaban Beres Ildiko igazgatono szives maghivasara. Grof Laszlo, Oxford


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek