rmdsz header
2024. május 16., csütörtök Botond, Mózes napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Beszámoló a nyolcadjára megszervezett Háló-s farsangi batyu bálról

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Fergeteges Háló-s Farsangi batyu bált szervezett VIII. alkalommal a Nagybányai Háló mozgalom február 24-én, pénteken, a Nagybányai Teleki Magyar Házban.


Nagyon jó volt a hangulat egész este, volt sok vídámság, különleges farsangi jelmezek, jobbnál-jobb falatok, zene, sok tánc, és tombola.

A farsangi multságot Uglár Sándor, a Nagybányai Háló Mozgalom főbogozója nyította.

A jelmezek között volt cigányné, a XIX. századból a végzet asszonya, migráns, ajándék cica, róka kisasszony, Piranda, ténsasszony, és művésznő.

Idén is minden jelmezt díjaztak, de azért mégis volt rangsorolás.                                        A zsűri különdíját a művésznő, a ténsasszony, az ajándék cica és a róka kisasszony kapta. Negyedik lett a migráns, harmadik  a cigányné, második Piranda és a legjobb jelmez címet a XIX. századi végzet asszonnya kapta.

Longáver Adél Petőfi verset szavalt és viccek hangzottak el.

A jókedv, a zene és a tánc tetőzte a farsangi bált.

A tombolákat a nagybányai Caritas Központ és magánszemélyek támogatásával biztosították, minden jegy nyerő volt, sőt  minden megvásárolt két jegy mellett még volt  esély a két nagydíjra.

A tombolajegyek eladásából a Háló mozgalom rendezvényeinek költségeit fedezték és a Nagybányai Teleki Magyar Házat, s valamint a Bányavidéki Új Szót támogatták.

A résztvevők, már várják a következő évi farsangi bált.

                                                                                                                    Pongrácz Panni

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek