rmdsz 1
2024. május 03., péntek Tímea napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Cseke Attila: a települések számára fontos beruházásokat ment meg az RMDSZ módosító javaslata

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szenátus hétfőn a 2023/115-ös sürgősségi rendelet vitáján elfogadta azt az RMDSZ-es módosító javaslatot, amelyik lehetővé teszi az Országos Beruházási Vállalat (CNI) fejlesztési minisztérium által finanszírozott beruházásait - tájékoztatott az RMDSZ.


'A rendelet módosítása további fejlesztések folytatását, befejezését szavatolja, közöttük iskolák felújítására és iskolai sporttermek építésére, műemléképületek és templomok restaurálására, sportlétesítmények építésére vonatkozik' - idézte a közlemény Cseke Attila szenátusi frakcióvezetőt.

A politikus szerint a sürgősségi rendelet a települések számára fontos 168 beruházást leállított és további több mint 700 beruházás került veszélybe, mert a jogszabály szerint nem biztosíthatott szükség esetén többletfinanszírozást a fejlesztési minisztérium.

Tánczos Barna RMDSZ-es szenátor, a tervezetet tárgyaló pénzügyi szakbizottság tagja hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy a kormány megszorító rendelete miatt több száz folyamatban lévő beruházás került veszélybe.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek