rmdsz header
2024. május 18., szombat Erik napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

DARNAI ÁRPÁD – a máramarosi magyar közösség lélekbalzsama

| Vélemények 2 | Nyomtatom | A+ | A-

Kegyetlen betegség és hosszú szenvedés után, mindenki Darnai ura, 2017. augusztus 2-án, 79 évesen visszaadta lelkét Teremtőjének.


A Galaxia Rádió, a Kézfogás, a Lelkecskék balzsama és a Szív küldi szívnek szívesen létrehozója, Darnai Árpád az odaadás, következetesség és kitartás jelképévé vált.

Ezen műsorok voltak a magyar és román közönség kedvencei egyaránt, melynek zenéit Darnai úr lelkesedéssel választotta ki. Nagybányától egészen Máramarosszigetig mindenki ismerte és nézte vagy hallgatta műsorait, amelyek mindegyik korosztálynak sugározta a rég elfeledett, de ugyanolyan jó slágereket. A megyei média egyik kiemelkedő alakja volt, sok fiatal újságíró tanulta tőle ezt a szakmát.

Létrehozta a nagybányai Helyi Kis- és Középvállalkozások Egyesületet s a Romániai Kis- és Középvállalkozások Országos Szövetségben is tevékenykedett. Az utolsó éveiben a nagybányai Városi Tiszteletbeli Tanács tagjaként aktívan részt vett a közösségi projektekben.

Egészségügyi problémákra hivatkozva, júliusban visszavonult, s a máramarosi TL+ csatorna egy díszoklevéllel köszönte meg hosszadalmas média tevékenységét. Rengeteg terve volt a jövőre nézve, de örök kívánsága mindig is az volt, hogy szeretett nézőinek az általa kiválasztott zenét adja.

Utolsó szereplése június 30-án volt műsorában.

Temetése, augusztus 5-én, szombaton 10 órakor lesz a Horea úti 1-es sz. temetőben.

Isten nyugtassa, Darnai úr!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Sógor András 2017.08.11 01:48:03
Nyugodjék békében.
cotos 2017.08.04 09:45:07
Isten nyugtassa.


Reklam


Reklam
Uj Szo
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek