k rmdsz
2024. április 28.,  Valéria napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

* A nagybányai Krisztus Király plébánia kirándulást szervez szombaton a hittanos gyerekek számára a Hármas Tölgyeshez. Az indulás reggel 8.30 órakor lesz a plébániától, Kinczel Ferenc bronzérmes túravezetõ vezetésével. Mindenkit nagy szeretettel várnak egy csodás közös szombati élményre.


* A felsõbányai római katolikus Nagyboldogasszony plébániatemplomban  május 17-én délelõtt 11 órai kezdettel kerül sor az ünnepélyes elsõáldozási szentmisére, amely keretében plébániánk fiataljai fogják megerõsíteni hitüket Istenben, és elõször veszik magukhoz az Oltári Szentséget.

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségtõl helyezték örök nyugalomra özvegy Moldován Jánosné született Bot Piroska asszonytestvérünket, akit 47 évesen szólított magához az Úr; Feldmann Erzsébet Katalin asszontestvérünket, akit 77 évesen helyeztek örök nyugalomra és ifj. Brönner János testvérünket, akit 48 évesen kísértünk utolsó útjára. Nyugodjanak békében!

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközség templomában Hodász Szilárd Zsolt, Somai Norbert és Somai Tünde tartották keresztvíz alá Hodász Gábor Walter és Meszáros Csilla kislányát, aki a keresztségben az Evelin nevet kapta. Ugyanitt Kirmajer Ervin és Szamosi Brenda tartották keresztvíz alá Kolozsi Rudolf és Kirmajer Alida Alice kislányát, aki a keresztségben az Emma nevet kapta. Szopri György és Sípos Valeria tartották keresztvíz alá Székely Eugen és Crișan Mónika Anna kislányát, aki a keresztségben a Karla nevet kapta.

* Ugyanitt kötött házasságot Dãrãbuș Ștefan Vasile és Filip Réka Izabella, valamint Oláh László Olivér és Mureșan Liala Ara.

Bunda Csilla Annamária

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek