rmdsz header
2024. május 15., szerda Zsófia napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elkezdődött a 10. Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napok szervezése

| Vélemények 2 | Nyomtatom | A+ | A-

Elkezdte munkáját a Főtér Fesztivál 2015 szervezőcsapata.


Idén lesz tizedjére Miénk a tér, szeretett városunk régi fõtere. Ezúttal a szervezõk szeretnének megszólítani és bevonni újabb szervezeteket és csoportokat, hogy önállóan, vagy együtt a szervezõkkel színvonalas, új jellegû mûsorokkal rukkoljanak elõ. Az egyre hangsúlyosabban szerepet vállaló oktatási és egyházi intézményeinket is szeretnénk újfent kicsalogatni a térre, hogy együtt ünnepeljünk, szórakozzunk.

Célunk továbbra is a kultúrált szórakozás, az örömteli együttlét, a találkozás, a hazatérés. Fõ szempont a folytonos mûsorkínálat, a rétegzett (korosztályokra és mûfajokra bontott)  programajánlat, a szórakozás és kultúra, a hagyomány és a jelen - mindez a bányavidéki magyar közösségért és annak megerõsõdéséért.

A Fõtér Fesztivál 2015 szervezõi idén is progamajánlási akciót hirdetnek. A progamajánlási űrlap letölthetõ itt, igényelhetõ a Teleki Magyar Házban és a nagybányai RMDSz székházban. Beküldési határidõ 2015. április 1. A kitöltött ürlapokat  e-mailen (foterfesztival@nagybanya.ro)  lehet elküldeni, vagy a fennebb említett helyeken hagyni. Biztatjuk és kérjük az aktív csoportokat, szervezeteket intézményeket, vállalják programok kezdeményezését és/vagy lebonyolítását.

2015-ben is a Fõtér Fesztivál partnerei: Teleki Magyar Ház, RMDSz, Németh László Elméleti Líceum. A szervezõk továbbra is várják új partnerek jelentkezését, együttmûködését.

A 10. Fõtér Fesztivál szervezõi: Antal Róbert, Duna Jessica, Józsa András, Lapohos Ella, Moldován Ildikó, Pintér Zsolt, Vida Noémi.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Anna 2016.09.18 12:06:30
Meddig tart?
pali 2015.09.19 22:16:34
Köszönöm hogy még vagyunk


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

FAST LOAN OFFER APPLY TODAY Do you need an urgent loan to fix your debts or do you need a home equity loan to improve your (...)

Genuine loan offer contact now I know of a genuine Loan company that can grant you a loan without any problem or delay with a very (...)

VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: isabellemonica9@gmail.com Hitelt keres adósságai törlesztésére Kölcsönt keres saját vállalkozása elindításához Hiteleket keres nagy projektekhez Van egy álma, és rájön, hogy ez n VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek