rmdsz 1
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ezekben az erdélyi városokban nyit áruházat az IKEA

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Jövőre Bukarestben, 2020-2021-ben pedig Brassóban, Kolozsváron és Temesváron nyit egy-egy üzletet az IKEA – közölte sajtótájékoztatón a svéd lakberendezési áruházlánc dél-kelet európai részlegének vezérigazgatója.


Stefan Vanoverbeke elmondta, a második romániai áruházukat 2018 végén nyitják meg, szintén Bukarestben. Ez a beruházás a telek megvásárlásával együtt 80 millió eurójába került a cégóriásnak. Az új áruház 36 ezer négyzetméteres lesz, 10 ezer négyzetméterrel nagyobb a már meglévő fővárosi üzletüknél.

Az economica.net szerint a vezérigazgató az IKEA középtávú romániai terveiről is elárult részleteket: Brassóban, Kolozsváron és Temesváron már telkeket keresnek egy-egy áruház megnyitásához. Vanoverbeke ígérete szerint ezek az új üzletek 2020-21-ben nyílnak meg.

Az IKEA jelenlegi bukaresti áruházát évente több mint hárommillió vásárló keresi fel. A múlt év szeptembere és 2016 augusztusa között 515 millió lejes forgalmuk volt, 21 százalékkal nagyobb az előző egy évben elért eredménynél.

maszol.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek