rmdsz 1
2024. április 28.,  Valéria napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Felfüggesztették tisztségéből Csíkszereda polgármesterét és alpolgármesterét

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Felfüggesztette tisztségéből a korrupcióval gyanúsított Ráduly Róbertet, Csíkszereda polgármesterét és Szőke Domokos alpolgármestert csütörtök reggel a Hargita megyei prefektus.


A kormányhivatal azt követően lépett, hogy a Bukaresti Ítélőtábla elutasította az elöljárók fellebbezését, és úgy döntött, Ráduly Róbert és Szőke Domokos 30 napra házi őrizetben marad.  A prefektus arra a törvénycikkelyre hivatkozott, mely szerint mérlegelés nélkül fel kell függeszteni a tisztségéből az előzetes letartóztatásba helyezett elöljárókat. 


A felfüggesztés ideje alatt Antal Attila alpolgármester látja el a városvezetés teendőit, ha az önkormányzati testület ráruházza a feladatot.

A DNA Ráduly Róbertet hivatali visszaéléssel, visszaélésre való felbujtással és összeférhetetlenséggel, az alpolgármestert hivatali visszaéléssel és okirathamisításra való felbujtással gyanúsítja. 

maszol.ro

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek