rmdsz header
2024. május 15., szerda Zsófia napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

HUNYADIAK ÖRÖKÉBEN a Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szeptember 15.-i, pénteki kezdőprogram, a Klastromréten (gyülekező 17 órakor, kezdés 17.15-kor):


A Hunyadiak Nagybányán - középkori lovagi és harci játékok, a szentesi Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesület előadásában.

Hunyadi János és Hunyadi Mátyás meghatározó szerepet játszottak Nagybánya történelmében, a főtéri Erzsébet-ház, a Szent István templom és torony, valamint a városfalak építése és a város kiváltságjogainak megerősítése az ő nevükhöz fűződik. A magyarországi hagyományőrzők látványos előadása a Hunyadi-kort mutatja be, annak lovagi, valamint harci szokásait, a Klastromréten.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

FAST LOAN OFFER APPLY TODAY Do you need an urgent loan to fix your debts or do you need a home equity loan to improve your (...)

Genuine loan offer contact now I know of a genuine Loan company that can grant you a loan without any problem or delay with a very (...)

VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: isabellemonica9@gmail.com Hitelt keres adósságai törlesztésére Kölcsönt keres saját vállalkozása elindításához Hiteleket keres nagy projektekhez Van egy álma, és rájön, hogy ez n VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek