no
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kósa szerint ötmillió ember van úton Európa felé

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Becslések szerint ötmillió ember van úton Európa felé, akiknek a döntő többsége gazdasági bevándorló, nem politikai menekült, amíg ez a nyomás le nem zárul, csak kényszerintézkedéseket hozhatunk - mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke a Magyar Hírlapnak a déli határra tervezet határzárról.


A politikus beszélt arról is, hogy a bevándorlók átlagosan három napot tartózkodnak nálunk, naponta fejenként négyezer-háromszáz forintba kerülnek a költségvetésnek. Tavaly 42 700-an jöttek, az idén eddig 57 ezren, ez ebben az évben 1,5 milliárd forint kiadást jelent, ami az év végére lényegesen több lesz. 

A lap pénteki számában megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy az intézkedések harmonizálnak-e az uniós joggal és a nemzetközi szerződésekkel, Kósa Lajos kijelentette: ugyanazt tesszük, mint a nyugat-európai országok.

Ezen felül a határőrizeti beruházások is pénzbe kerülnek - tette hozzá. Egyértelmű tehát, hogy Magyarországnak lépnie kell - mondta.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek