rmdsz header
2024. május 18., szombat Erik napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kovács Péter: fontos, hogy utolsó időpontig folytassuk az aláírásgyűjtést

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ az előzetes terveknek megfelelően halad a Kelemen Hunor államelnök-jelöltségét támogató aláírások összegyűjtésével. A leadási határidő szeptember 23., a Szövetség néhány nappal ezt megelőzően fogja iktatni Bukarestben a bőven 200 ezres szám fölötti aláírásokat – tájékoztatott ma, szeptember 8-án Kovács Péter, az RMDSZ főtitkára.


,,Választási kampányunk szerves része az aláírásgyűjtés, amelyet az utolsó időpontig folytatunk, hiszen a többszázezer magyar embernek, akikkel így kapcsolatba lépünk, el kell mondanunk, hogy Kelemen Hunor egy olyan jelölt, akit a romániai magyarok ismernek és megbíznak benne, a román emberek pedig tisztelik és meghallgatják őt. Ilyen jelöltre van szüksége a magyarságnak, aki el tudja mondani a gondjainkat, elvárásainkat, mert ezt, ahogy láthattuk, a román politikusok 25 év alatt nem tették meg”– hangsúlyozta Kovács Péter.

Kérjük, támogassa Ön is aláírásával, Kelemen Hunor államelnök-jelölt indulását.  Nagybányán az RMDSZ székházba (V. Lucaciu u., 1 sz. alatt) és önkénteseinknél, vidéken az RMDSZ irodákba, önkormányzati képviselőinknél, tisztségviselőknél találhatók támogató aláírási ívek. Fontos tudnivaló, hogy csakis a 18. életévét betöltött, szavazati joggal rendelkező személyek írhatnak alá, ugyanakkor egy személy csak egyetlen listát támogathat aláírásával.

(RMDSZ tájékoztató)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek