rmdsz 1
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ma szavaz a parlament Ponta mentelmi jogának megvonásáról

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Victor Ponta azt kérte a képviselőház jogi bizottságának ülésén, hogy ma 16 órától hallgassák meg, míg a mentelmi jogának felfüggesztéséről való szavazást kedden tartsák meg. A miniszterelnök elmondta: álláspontját a szavazást megelőzően a plénum előtt fogja kifejteni.


„Azt kértem a jogi bizottságtól, hogy ne késleltessük a dolgok menetét, ha lehetséges ma hallgassanak meg, és kedden szavazzon a plénum. A bizottság egyhangúan elfogadta a javaslatomat. Nincs dossziém, amit tanulmányozzak, és ügyvédre sincs szükségem. Jövök, és elmondom az álláspontomat” – fogalmazott a kormányfő. Ponta szerint senkinek nem jó az időhúzás, majd hozzátette: 16 óráig nem kívánja kommentálni az ügyet. 

A DNA pénteken kezdeményezett bűnvádi eljárást kezdeményez a miniszterelnök ellen, akit ügyvédi minőségében 17 rendbéli okirat-hamisítással, folytatólagosan elkövetett adócsalásban való bűnrészességgel, pénzmosással, miniszterelnökként pedig három rendbéli érdekkonfliktussal gyanúsítanak, amiből egy folytatólagosan elkövetett.

transindex.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek