rmdsz header
2024. május 16., csütörtök Botond, Mózes napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ma tartja első ülését a köznevelési kerekasztal

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Ma tartja első ülését a köznevelési kerekasztal Budapesten, a hétoldalú tárgyalóasztalnál a terület aktuális kérdéseit, problémáit tekintik át. A kerekasztal első ülését Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere vezeti.


Palkovics László, oktatási államtitkár az MTI-nek korábban azt mondta: konstruktív szakmai munkát vár a köznevelési kerekasztaltól, amelyen tárgyalni kívánnak szerkezeti, tartalmi kérdésekről, a pedagógusokat érintő szakmai ügyekről és a tanulói életút kérdéseiről.

A kerekasztalra meghívást kapott a kerekasztalra meghívást kapott a Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet, az Eszterházy Károly Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Országos Köznevelési Tanács, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Nemzeti Pedagógus Kar, a Nemzeti Ifjúsági Tanács, az MTA Közoktatási Elnöki Bizottság, a Magyar Művészeti Akadémia, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége. A résztvevők a kezdeti időszakban sűrűbben, várhatóan kéthetente üléseznek majd.

A PSZ országos vezetősége hétfőn azt közölte, hogy nem vesznek részt a kerekasztal alakuló ülésén.

A felsőoktatási kerekasztal mintájára a köznevelési kerekasztal megalakítását Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere jelentette be január 23-án.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

LOAN sziasztok gyors kölcsönt kínálunk.... Ön üzletember vagy nő? Pénzügyi stresszben (...)

LOAN sziasztok gyors kölcsönt kínálunk.... Ön üzletember vagy nő? Pénzügyi stresszben (...)

FAST LOAN OFFER APPLY TODAY Do you need an urgent loan to fix your debts or do you need a home equity loan to improve your (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek