k rmdsz
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megjelent Bertóti Johanna Keresem című dala

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bertóti Johannát eddig leginkább gyerekdalairól ismerhette a közönség.


A 2020-ban megjelent Almából ki, körtébe be c. gyerekverskötetéhez 18 dalból álló zenei albumot készített, illetve 2022-ben jelent meg Rímdúdoló c. dalsorozata a tavaly tíz éves fennállásukat ünneplő Író Cimborák verseiből. 

2023. decemberében Johanna új irányt sejtető dallal jelentkezik, amely épp az útkeresésről, a lehetőségek felkutatásáról, az önmeghatározás labirintusairól szól. Bár az énekesnek eddig is voltak felnőtteknek szóló dalai, a Keresem stílusában is eltér a korábbi szerzeményektől. A latinos lüktetésű refrén, az indie folk – indie pop hangzásvilág elsősorban a fiatalos gondolkodású hallgatóságot szólítja meg. A dal producere: Fehér Csaba (Bobfolk Music).

A dal meghallgatható YouTube-on, Spotify-on és minden nagyobb zenemegosztó felületen. 

YouTube (lyric videó):

https://youtu.be/1M1ZBDOqOhs?si=kQ0Y5w0uJOl0pB88

Spotify:

https://open.spotify.com/track/0ulZT4wnONBKYExi8gDYkm?si=01869cc405db4944

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek