rmdsz header
2024. május 16., csütörtök Botond, Mózes napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nagybánya polgármesteri hivatala lépéseket tesz a régi főtéri épületek megvédése érdekében

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Az elkövetkezendő időszakban leltározni a fogják a történelmi központ épületeit és tulajdonosait, emellett felmérik az építmények biztonságosságát is.


Fontos szempont lesz még az ellenőrzésben a homlokzatok megjelenése, a főtéren található reklámok, az esztétikai elemek minősége, illetve a védett területen elvégzett építkezési munkálatok jellege. Ebből az alkalomból az épületek tulajdonosait is értesíteni fogják a kötelezettségekről, amelyek rájuk hárulnak.

Az ellenőrzéseket a nagybányai helyi rendőrség Építési és Környezetvédelmi Osztályával, a polgármesteri hivatal Várostervezési Osztályával valamint  Morth Izabella főépítésszel együtt, Cristian Niculescu-Țăgărlaș alpolgármester vezetése alatt fog lezajlani.

Ott ahol nagyméretű és bárminemű jogi normasértést találnak, szankciókat fognak kapni az érintettek. Abban az esetben, ha jogsértés történik, az ellenőrzők értesíteni fogják a Máramaros megyei Kulturális Osztályt és a rendőrséget.

„Kedves Nagybányaiak, biztosítom Önöket afelől, hogy a jogszabályok betartása az elsődleges szempont marad a nagybányai polgármesteri hivatalnak.” – állítja Marinel Rob ideiglenes polgármester, a baiamare.ro sajtóközleményében.

Mihály Kriszta - Nagybánya.ro (forrás: ziarrmm.ro) 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

vgá 2017.04.01 09:25:14
szép legyen a főtér


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

LOAN sziasztok gyors kölcsönt kínálunk.... Ön üzletember vagy nő? Pénzügyi stresszben (...)

LOAN sziasztok gyors kölcsönt kínálunk.... Ön üzletember vagy nő? Pénzügyi stresszben (...)

FAST LOAN OFFER APPLY TODAY Do you need an urgent loan to fix your debts or do you need a home equity loan to improve your (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek