rmdsz 1
2024. május 04., szombat Mónika napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nehogy úgy járjunk, mint Ukrajna

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Figyelmeztet a SRI igazgatója, aki szerint a korrupció nemzetbiztonsági kérdés is. Ha elharapózik, oda a béke és a stabilitás.


A legfelső állami vezetést is átható korrupció olyan helyzetet alakíthat ki, mint Ukrajnában, figyelmeztet a román hírszerzés, a SRI igazgatója.

George Maior persze úgy véli, Románia jó úton halad, ami a korrupció és az adócsalás elleni harcot illeti, de szerinte a politikumnak még inkább részt kellene vállalnia a küzdelemből.

 

„A korrupció nemzetbiztonsági probléma is. Ami az ukrajnai fejleményeket illeti, a kormány bukásához is vezető instabilitás egyik fő oka a korrupció intenzív elszaporodása az ukrán politikai és gazdasági életben addig a pontig, hogy a társadalomban felgyűlt frusztráció visszacsapódott az akkori hatalomra” - jelentette ki George Maior egy keddi konferencián.

foter.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek