rmdsz 1
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Németh László Elméleti Líceum Diáktanácsának 2016-os gólyatábora

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Németh László Elméleti Líceum Diáktanácsa ebben az évben is megszervezte gólyatáborát október 28-30. között, minden 9.-es tanuló számára. A táborban összesen 37-en vettek részt, közöttük 25 gólya, osztályfőnökeik és 10 szervező.


Pénteken délután 5 órakor már mindenki a forrásligeti táborhelyen lehetett és elkezdődtek az első programok. Először koncentrációfejlesztő majd csapatépítő játékokon vehettek részt a gólyák, melyek segítségével megtanulhattak jobban figyelni úgy saját magukra mint egymásra. Ezen a napon a diáktanács bemutatására is sor került az elnök: Oravecz Csongor és az alelnök: Halász Cynthia vezetésével. Itt megtudhatták a diákok, hogy mit képvisel ez a szervezet és miben vehetnek részt ha tagok szeretnének majd lenni. Az első nap egy fergeteges bulival zárult, mindenki örömére.

A legfőbb célja a tábornak az, hogy a gólyák megismerkedjenek és összeszokjanak osztályfőnökeikkel és egymással. Ahhoz, hogy a csapatszellem kialakuljon a gólyák bizalomjátékokat játszottak szombat délelőtt a szervezők vezetésével. Ezeket számcsata követte, amit nagyon élveztek hiszen ügyességüket bizonyíthatták stratégiáik kivitelezésekor. Eközben ízletes gulyás készült, némi tanári segítséggel, amiből mindenki jóllakott. Délután Kvíz következett mely 5 gólyacsapat általános ismereteit mérte fel. A puszicsata elnyerte mindannyiuk tetszését, de az esti szórakozás ezen a napon sem maradt el.

Vasárnap a szép időnek köszönhetően métázhatott az egész társaság és megejthette a számcsata visszavágóját is.

Délben sok friss élménnyel indulhatott haza mindenki, így az új osztályoknak sok közös élményben volt részük.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek