rmdsz header
2024. május 18., szombat Erik napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Orbán: közös hangot találtam Trumppal

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Fidesz igazi self-made történet. A Fidesz-sztori arról szól, hogy jön tíz-húsz-harminc srác valahonnan, fellázadnak, elegük van a világból, amely körülveszi őket, felhajtják a gallérjukat, és megcsinálják a saját történetüket – jelentette ki Orbán Viktor a 888.hu-nak adott interjújában.


A karakter az, ami nem tanulható. És ott a Fideszben erős karakterek kerültek egy közösségbe. Olyan emberek, akik csak magukra és egymásra számíthattak. Ezért van az is, hogy a Fidesz ma is modernebb, mint bármelyik jelenlegi vetélytársa – tette hozzá a miniszterelnök.

Amikor már éppen kezdenénk belemerevedni a dolgokba, akkor képesek vagyunk megrázni magunkat, körülnézni, hogy mi van a világban, olvasni, tanulni, érdeklődést mutatni a világ új dolgai iránt. Ez egy bizonyos szellemi izgalmat tart fenn nálunk, de mindez inkább a karakterből jön, semmint az iskolázottságból. S itt van valahol a most megválasztott amerikai elnökkel is valamiféle rokonság. Rajta is érezni ezt a self-made man mentalitást – mondta Orbán Viktor.

Úgy vélte Trump egy igazi amerikai, akivel közös hangot talált. Trump és csapata nem úgy néznek ki, mintha be akarnának iratkozni bármilyen tanfolyamra – fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint a karakteresebb, vagányabb politika ideje jön.

A teljes interjú elolvasható itt.

(hiradó.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek