rmdsz 1
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Putyin-látogatás: nagy felfordulás lesz Budapesten

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Lezárásokra és forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten az orosz elnök látogatása miatt. Több kerületben már mától tilos parkolni, kedden pedig időszakosan több útszakaszt is lezárnak a delegáció érkezése miatt. A rendőrség arra kéri az autósokat, ha tehetik, inkább válasszák a tömegközlekedést.


Átvizsgálták a tűzszerészek a csatornát az egyik autópálya budapesti bevezető szakaszán. Ha mindent rendben találtak akkor a Fővárosi Csatornázási művek szakemberei lehegesztik a csatornafedelet. Az ellenőrzés már több napja tart, a szakembereknek több mint ezer csatornát kell átvizsgálniuk.

Az orosz elnök biztonságáról a Terrorelhárítási Központ gondoskodik. „A TEK ezen a napon többrétű feladatokat lát el. Egyrészt szervezi, illetve irányítja a védelmi feladatok végrehajtásában részt vevő szervezetek munkáját, másrészről pedig a személyvédelmi munkatársainkon keresztül közvetlenül is részt veszünk a delegáció biztosításában. A Terrorelhárítási Központ február 17-én, kedden, hajnali 3 órától fokozatosan lépteti életbe azokat a személyi- és létesítménybiztosítási intézkedéseket, amelyek a szakmai protokoll szerint ilyen delegáció látogatásakor szükségesek” – közölte Zsuppán Attila, a TEK szóvivője.

Forgalomkorlátozásokra kedd este 20 óráig kell számítani, ezek összesen tizennégy kerületet érintenek. A Terrorelhárítási Központ tájékoztatása szerint már kedden hajnalban lezárják az Országház környékén levő utcákat és a rakpart egy szakaszát is. Kora délután a Hősök terén, illetve a Fiumei úti sírkert környékén, 4 órától pedig a Sándor-palota környékén kell forgalomkorlátozásra számítani. Az ideiglenes lezárások érinti fogják az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszát, az M0-ás autóutat és több hidat is.

 

Putyin-látogatás: nagy felfordulás lesz Budapesten

 


A belváros több pontján azonban már vasárnap hajnal óta tilos a megállás. „A lezárással érintett útszakaszokról a rendőrség elviteti az autókat és az elvitt autókról az üzembentartók, illetve a tulajdonosok a 0680 200 266-os telefonszámon érdeklődhetnek. A rendőrség azt javasolja egyébként, hogy lehetőség szerint válasszák a tömegközlekedést ezen a napon, illetve aki autóba ül, mindenképpen vegye figyelembe ezeket a forgalomkorlátozásokat” – mondta Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A parkolási tilalom kedd este 21 óráig van érvényben.

mno.hu

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek