no
2024. május 08., szerda Mihály napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Rég várt bejelentés: a nyártól elindítja a Budapest–Brassó-járatot a Wizz Air

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 18-tól a Wizz Air új és régóta várt célállomást indít a brassói nemzetközi repülőtérről: Budapestet – jelentette be szerdai Facebook-bejegyzésében a Brassó–Vidombák Nemzetközi Repülőtér. A diszkont légitársaság ugyanakkor júniustól napi járatot indít Bukarest és Budapest között.


Mint írták, a járatok heti háromszor közlekednek majd Budapest (BUD) – Brassó (GHV) – Budapest (BUD) útvonalon, minden kedden, csütörtökön és szombaton, az alábbi menetrend szerint: felszállás Budapestről (BUD) helyi idő szerint 05:15-kor – leszállás Brassóban (GHV) helyi idő szerint 07:30-kor; felszállás Brassóból (GHV) helyi idő szerint 08:05-kor – leszállás Budapesten (BUD) helyi idő szerint 08:15-kor.

A Wizz Air a weboldalán már árusítja a jegyeket. A diszkont légitársaság szerdai közleménye szerint a jegyek 79 lejes kezdőáron beszerezhetők a wizzair.com weblapon vagy a vállalat mobilalkalmazásán keresztül.

A tájékoztatás szerint a Wizz Air június 17-étől napi járatot indít Bukarest és Budapest között is, amelyre 129 lejes kezdőáron lehet jegyet vásárolni.

A légitársaság közölte azt is, hogy április elsejétől Bukarest és Salzburg, június 20-tól pedig Bukarest és Lipcse között indít járatot. Mint ismeretes, London és Dortmund után a magyar főváros a harmadik célállomás, amelyet a magyar alapítású légitársaság a brassói reptéren működtet. Amióta a Wizz Air bejelentette, hogy járatokat indít a Cenk alatti városba, nagyon sokan várják, hogy Budapestre is lehessen repülni a vidombáki légikikötőből, amely a Hargita és Kovászna megyei lakosságot is kiszolgálja.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek