rmdsz 1
2024. május 06., hétfő Ivett napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tehetséges fiataljaink tárlata a Teleki Magyar Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kis zárókiállítás keretében mutatják be a szülõk és az érdeklõdõ közönség számára alkotásaikat azok a diákok, fiatalok, akik az elmúlt két hónap folyamán részt vehettek a Teleki Magyar Ház keretében szervezett „GENIUS LOCI” Képzõmûvészeti Tehetségsegítõ Mûhely tevékenységeiben. A tárlatmegnyitóra június 12-én, pénteken 17.00 órai kezdettel kerül sor, a Teleki Házban.


Az eseményt az ugyancsak középiskolás Koncsárd Balázs zongorajátékaszínesíti. 

A március 21 – május 30. között, szombat délelõttönként lezajlott tehetségsegítõ mûhely keretében a rendszeres grafikai-festészeti oktatás és gyakorlatok mellett mûteremlátogatásra, a nagybányai Mûvészeti Múzeum régi és kortárs képzõmûvészeti gyûjteményének megismerésére, kortárs képzõmûvészekkel való megismerkedésre is lehetõséget biztosítottunk a résztvevõ fiataloknak. A program vezetõi Deák Orsolya és Gyõri Kinga képzõmûvészek voltak, megvalósulását pedig az Erdélyi Tehetségsegítõ Tanács és a Teleki Magyar Ház Társaság együttmûködésének, valamint az Emberi Erõforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztõ Intézet és az Emberi Erõforrás Támogatáskezelõ által meghirdetett NTP-HTP-M-14-0005 kódszámú pályázati támogatásnak köszönhetjük.

A jövõ heti tárlatmegnyitóra szeretettel várunk mindenkit!

Teleki Magyar Ház

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Oszinte és megbízható hitel 24 órán belül. Komoly 300.000-5.000.000 ft nem banki hitel ahol nem kell garanciát vállalni ingatlanra. (...)

richardcosmos5@gmail.com Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? (...)

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek