k rmdsz
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Teljes mértékben ingyenesen indítja honosítási tevékenységét az Eurotrans Alapítvány

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Befejezte a szükséges adminisztratív és logisztikai előkészületeket az Eurotrans Alapítvány, így szeptembertől 19 területi iroda kezdi meg működését 70 alkalmazottal a kettős állampolgárság könnyített ügyintézése érdekében.


Mint az ismert, idén februárban megállapodást írtak alá a Miniszterelnökség, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az Eurotrans Alapítvány képviselői Budapesten, amelynek célja a honosítást igénylő személyek széles körű elérése annak érdekében, hogy az erdélyi magyarság számára még könnyebbé váljon az ügyintézés. A megállapodás gyakorlatilag intézményesítette a felek közötti kapcsolatot, hiszen az RMDSZ területi szervezetei eddig is aktívan részt vettek a könnyített honosítás lebonyolításában.   Nagy Zoltán Levente, az Eurotrans Alapítvány elnöke elmondta: „a cél az, hogy minél több településre eljussunk. Ennek érdekében a területi irodák munkatársai hetente két alkalommal kiszállnak vidékre, gyakorlatilag házhoz mennek, hogy a könnyített honosításban azok is részesüljenek, akiknek nem volt lehetőségük ezt eddig megtenni. Az Eurotrans Alapítvány által biztosított szolgáltatások teljes mértékben ingyenesek, beleértve a fordítási költségeket is. A területi irodáink munkatársai meghatározott program szerint, előre meghirdetett helyszíneken végzik munkájukat, amelyekről előzetesen értesítik az adott települések lakosságát”. A feladat ellátásához az Eurotrans Alapítvány anyagi támogatást is kapott a magyar kormánytól. 

rmdsz.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek