no
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tisztelet a bátraknak

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Központi programok és forgalomkorlátozás a nemzeti ünnepen.


Az állami rendezvénysorozat holnap, a hagyományoknak megfelelően, reggel kilenc órakor az Országház előtti Kossuth téren kezdődik, ahol Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonják Magyarország lobogóját. 

Innen az ünneplők átvonulnak a Nemzeti Múzeumhoz, ahol Tarlós István főpolgármester és Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond, majd a menet a budai Várba indul. Az állami ünnepségek és demonstrációk miatt már ma forgalomkorlátozások lesznek. Az ellenzék külön ünnepel, az MSZP ma Miskolcon, a Majtényi Lászlót jelölő „civilek” pedig holnap délután „séta az új köztársaságért” címmel szerveznek programot. A Momentum pikniket tart a Városligetben, a Jobbik szintén szerdán, délután fél kettőkor a Március 15. téren ünnepel. 

(magyarhirlap.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek