k rmdsz
2024. május 06., hétfő Ivett napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Vona Gábor kelet helyett nyugat felé nyitna

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nyugat felé fordulna Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki elmondta azt is, hogy rendezné a viszonyukat Németországgal és az Egyesült Államokkal is. Az ellenzéki pártvezető hangsúlyozta azt is, hogy szerinte elfogadhatatlan, Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő holokauszt-emlékművet gyalázó tette.


NÉMETORSZÁG MELLETT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKKAL IS SZERETNÉK RENDEZETT VISZONYT.Ezt mondta Vona Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjújában. A Jobbik elnöke úgy fogalmazott: azt szeretném velük megértetni, hogy Magyarország egy független ország, amelyik a saját útját járná, ezért ne próbáljanak bennünket a konfliktusaikba beleráncigálni.

Vona Gábor az interjúban elmondta azt is, hogy váltópártnak gondolja a Jobbikot, mert, mint fogalmazott „rajtunk kívül erre senki nem lenne képes”. Ugyanakkor hozzátette: „ha most lennének a választások, még nem érnénk el olyan jó eredményt, mint amit el fogunk érni 2018-ban vagy esetleg korábban”. Annak kapcsán, hogy Kulcsár Gergely leköpte a holokauszt-emlékművet a pártelnök úgy fogalmazott, hogy a „Jobbikban kegyeletsértő, kollektív ítéletet megfogalmazó, alpári megnyilvánulásoknak nincs helye”.

origo.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

dakany.endre@gmail.com Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Jelzáloghitelek? (...)

dakany.endre@gmail.com Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Jelzáloghitelek? (...)

Oszinte és megbízható hitel 24 órán belül. Komoly 300.000-5.000.000 ft nem banki hitel ahol nem kell garanciát vállalni ingatlanra. (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek