rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A The Phoenix SM szatmárnémeti zenekar lép fel a nagybányai Majálison

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nagybányai RMDSZ által szervezett Majális - Családi nap keretében a szatmárnémeti The Phoenix SM zenekar lép fel, 2023. május 1-én, hétfőn 16 órától.


A Majálisról részletek itt találatók.

A zenekar leginkább az alternatív rock stílust képviseli, mely egy kevés pop, funk és metal elemekkel is meg van fűszerezve. Alapjában véve rock zenét játszó jóarcokról van szó.

Ezidáig 2 lemezt jelentettek meg. Az első 2015-ben látott napvilágot ’Szavak’ című lemezük, ez 5 dalt foglal magába, a második pedig a 2017-ben kiadásra kerülő ’Álmok a küszöbön’ című lemez, mely 11 dalt tartalmaz. Mindezen dalok megtalálhatók a zenei streaming platformokon és a zenekar hivatalos YouTube csatornáján is: https://www.youtube.com/channel/UCxv2mCpphSRZegD43uSadnQ

2017-től volt egy három évig tartó szünet, viszont 2021-től egy úgynevezett újraalakulásról is beszélhetünk, amikoron újra összeállt a zenekar, ismét koncerteket adtak, melyeknek igen jó viszhangja volt a közönség irányából, idén pedig új saját dalokat is lehet majd tőlünk hallani, melyek elérhetők lesznek a zenei streaming platformokon.

Pár napja jelent meg a zenekar új száma, melynek egy teljesen új hangzásvilága van, természetesen a ’főnix-es’ stílusjegyekkel ötvözve. ⬇️

https://www.youtube.com/watch?v=jce_5SAok-c

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek