n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

BORPÉNTEK - borral, borról, erről, arról (3)

| Vélemények 2 | Nyomtatom | A+ | A-

Harmadik alkalommal szervezi meg az RMDSZ nagybányai szervezete a Borpénteket. A gasztronómiai és kulturális esemény 2024. február 9-én, pénteken, 18 órakor lesz megtartva a régi főtéri Shakespeare (Diafan hotel, a Lendvay-ház mellett) pincehelységben.


A Borpéntek célja a kikapcsolódás azok körében, akiket a bor összeköt. Az események nem kizárólag borkostoló jellegűek, hanem tematikus esték, ahol a bor szerepe meghatározó. Az eseményeknek különböző helyszínek adnak otthont, külön tématikákkal és meghívottakkal.

A harmadik borpénteken a Shakespeare pincehelység borait szolgálják fel egyéb finomságok mellett. A Teleki Magyar Ház által kiadott Nagybánya az irodalomban című kötetből felolvas Balogh Csaba, valamint beszélget Dávid Lajossal.

Belépőt (75 lej) az RMDSZ nagybányai székházában lehet igényelni, 9-16 óra között, vagy telefonon 0371 346 232 (a fenti nyitvatartási idő alatt). A helyek száma korlátozott!

Töltsük együtt a pénteket - borral, borról, erről, arról!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

loan Offer 2024.01.27 23:18:32
Do you need a loan? we offer all types of loans, and our offer is fast, safe and very reliable. profit from 2000 euros to 5 million. contact us now to get a loan at a good rate2%. Kindly contact us for more information on how to get started: no matter your location sumitihomelend@gmail.com (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti
Evelyn Martinez 2024.01.27 14:33:31
HAZTE RICO CON UNA TARJETA DE ATM EN BLANCO, Whatsapp: +18033921735

Quiero testificar sobre las tarjetas de cajero automático en blanco de la Dark Web que pueden retirar dinero de cualquier cajero automático en todo el mundo. Antes era muy pobre y no tengo trabajo. Vi muchos testimonios sobre cómo los hackers en línea de la Dark Web les envían la tarjeta en blanco del cajero automático y la usan para recolectar dinero en cualquier cajero automático y hacerse ricos. {DARKWEBONLINEHACKERS@GMAIL.COM} También les envié un correo electrónico y me enviaron la tarjeta en blanco. Lo he usado para conseguir 500.000 dólares. retirar el máximo de 5,000 USD diarios. Dark Web está entregando la tarjeta solo para ayudar a los pobres. Hackee y retire dinero directamente desde la bóveda de cualquier cajero automático con el uso de una tarjeta programada para cajero automático que se ejecuta en modo automático.

También puede contactarlos para el servicio a continuación.

* Transferencia Western Union/MoneyGram

* Transferencia bancaria

* Transferencia PayPal / Skrill

* Cripto Minería

* Transferencia CashApp

* Préstamos de Bitcoin

* Recuperar criptomonedas/fondos/activos robados/perdidos

Correo electrónico: darkwebonlinehackers@gmail.com

Telegrama o WhatsApp: +18033921735

Sitio web: https://darkwebonlinehackers.com


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek